4.8 6
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3021491-001
Наличност: В наличност
132.00лв. 175.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки тренировъчни спортни обувки Under Armour Commit TR X NM


Обичате ли дългите тренировки сред природата или в залата за фитнес? Прекарвате много време спортувайки? Държите когато избирате екипировка да си взимате маркови продукти, на които винаги можете да разчитате?

Discount Mania има разкошен модел на Under Armour, произведен точно за динамични личности като Вас. 

Леките текстилни материали по горната част създават лека вентилация. Кожените наслагвания през средната част чудесно стабилизират, докато TPU елементът при петата способства за повече опора на тази област и се грижи да задържи краката на място. 

За удобството на маратонките се грижат още следните характерни особености:

- омекотяваща и оформяща се по стъпалата на спортиста вътрешна стелка. Благодарение на нея се осигурява плътно и правилно прилягане, но и идеално удобство;

- междинната подметка Charged Cushioning® midsole помага за енергийната възвращаемост и набавя повече подкрепа;

- уникалният релеф на подметката с добавени канали правят перфектно сцеплението с настилката, като едновременно способстват за създаването на точната и подходяща гъвкавост на движенията.


За каква употреба са Under Armour Commit TR X NM 

Сред предимствата на обувките е това, че винаги можете да заложите на тях за свободното си време или за любимите спортни дейности. Те несъмнено ще издържат на Вашето интензивно темпо и ще помогнат винаги да се чувствате приятно, когато се разхождате или тренирате. Не се бавете и си поръчайте този модел Under Armour, защото сега при нас е със супер изгодна цена.