4.2 17
Брандове Reebok
Код на продукта: CN2212
Наличност: В наличност
95.40лв. 134.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Красиви и стилни дамски маратонки Reebok Princess в бяло


Държите ли да си вземете спортни обувки с изчистени линии и очарователен дизайн? Винаги избирате модели, които са неповторими и качествени? Важно е за Вас да си купите оригинални маратонки?

Discount Mania Ви предлага прекрасен за Вас модел от колекцията на Reebok. Той е разработен от качествени материали, които да гарантират здравина и устойчивост.

Забележителната бяла горна част е съставена от много мека и приятна кожа в комбинация със синтетика, които ще предоставят добра гъвкавост на движенията и същевременно комфорт по време на разходка. Леката и омекотена вътрешна подплата ще осигури възможно по-удобна среда за стъпалата, благодарение на използвания приятен текстил.

EVA междинна подметка ще абсорбира шока за стъпалата, като за целта предоставя мекота и създава по-комфортно усещане.  Дизайнът с нисък профил създава по-елегантен и изтънчен силует.

Подметката е много устойчива на абразия и изтъркване и така осигурява по-дълъг експлоатационен живот на маратонките.

Защо от нас да си вземете Reebok Princess:

- тук можете да си ги поръчате на по-достъпна цена;

- ние Ви предоставяме само оригинални продукти.


Какво е предназначението на спортните обувки от Reebok

Моделът е разработен за ежедневна употреба, като прекрасно ще се съчетае с всекидневен аутфит или спортен. Той ще внесе разнообразие и красота в цялостната Ви визия и тоалет.