Брандове Asics lifestyle
Код на продукта: H6D1L-7301
Наличност: В наличност
198.50лв. 274.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамски зелени маратонки Asics Gel Lyte IV 


Вие предпочитате по-свежите и разнообразни цветове? Имате нужда от красиви маратонки, които да са подходящи за ежедневието? Искате оригинални, а не реплики и ментета?

Discount Mania Ви предлага Asics Gel Lyte IV. Едни впечатляващ модел, с който всяка крачка ще бъде обгърната от мекота и удобство.

Този модел разполага с естествена кожа в горната си част, както и с текстил. Комбинацията от тези два материала внася здравина и стабилност, като едновременно добавя и гъвкавост.  Вътрешността е подплатена е приятен на допир текстил, който създава ефект на удобство и уют за ходилата..

GEL междинната подметка на Asics се грижи за омекотяването за стъпалата, което е от съществено значение за създаването на оптимален комфорт по време на употреба.

Подметката освен, че е много масивна е и с лек грайфер, който спомага за повишаване на устойчивостта и сцеплението.

Забележителните характеристики на спортните обувки са:

- красив дизайн, създаден с помощта на различни нюанси на зеления цвят. Те правят вида им още по-атрактивен и интересен;

- профил с ниска конструкция, осигуряващ свободни и безпрепятствани движения;

- допълнително са подсилени в предната част, за създаване на по-дълъг период на експлоатация.


Какво е предназначението на зелените маратонки Asics

Те са по-подходящи за ежедневието, но са предназначени и за леките тренировки. Ако държите да си купите маркови спортни обувки на по-ниска цена, то тогава със закупуването на тези със сигурност няма да сбъркате.