Брандове Adidas
Код на продукта: CQ2400
Наличност: В наличност
233.10лв. 299.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки спортни обувки Adidas Nmd_R2


Прогресивни и първокласни са тези маратонки на Adidas. Те съчетават модерни и съвременни материали, които да осигурят не само удобство, но и красив актуален облик.

Горната страна се отличава с лека текстилна материя, допълнително подсилена с наслагвания от естествена кожа. Така модела е не само гъвкав, но и олекотен. Вътрешността е направена с много приятна текстилна подплата. Елементът при петата сложи за по-лесното обуване и събуване.

Boost технологията, която е вложена в междинната подметка притежава отлично омекотяване, което е важно, за да бъде намалено натоварването и ударите, които се причиняват при динамични движения и тренировки.

Зоната при петата е подсилена, за да се осигури повече стабилност и комфорт. Връзките на горната страна подпомагат правилното и прецизно напасване на обувките към крака, като за целта можете да ги стегнете според индивидуалните си предпочитания.

Подметката е достатъчно гъвкава и здрава, за да можете да се движите свободно и стабилно.

Отличителните характеристики на дизайна включват:

- изчистена тъмна външност с контрастен бял цвят;

- логото на Adidas е поставено върху кожен елемент при езика;

- нисък профил за повече удобство.


За какво е предназначен Adidas Nmd_R2 

Ако обичате да тичате, да спортувате или дълго да се разхождате през свободното си време, то този модел е точно за Вас. Той е подходящ едновременно за спортни дейности и за ежедневието.

Discount Mania предлага винаги оригинални продукти на топ цена.