4.6 16
Брандове Nike
Код на продукта: 318429-003
Наличност: Неналичен
192.00лв. 249.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Качествени спортни обувки Nike Air Huarache Triple


Искате ли да внесете атрактивност в стила си? Трябват Ви нови черни маратонки? Предпочитате да закупите модел, който впечатлява с различна спортна визия?

Discount Mania Ви предлага супер модел от колекцията на Nike. Той е чудесен за всеки, който поддържа по-различен индивидуален стил и има нужда от нов чифт обувки, с които да запълни колекцията си. 

В производството на маратонките са вложени здрави и устойчиви материали, който перфектно изграждат структурата. Наслагванията набавят допълнителна стабилност и идеално допълват конструкцията. Вътрешността разполага с приятна на допир подплата, която също така осигурява хубаво прилягане към обувките.

В междинната подметка AirMax технологията спомага да се намали напрежението в ходилата, чрез специалния омекотяващ материал.

Възхитителната подметка чудесно подчертава дизайна. Нейната масивност и форма, способстват за по-добра гъвкавост, както и хубаво сцепление.

Редица са предимствата на спортните обувки Nike, като част от тях са:

- лекота и издръжливост на изработката;

- красива екстравагантна външност;

- интересни детайли, който изграждат запомнящ се вид.


За каква употреба са предназначени Nike Air Huarache Triple

Забележителният модел е подходящ за тренировки или за ежедневието. Удобството и комфорта, които осигуряват марковите маратонки със сигурност ще Ви впечатлят. За това не се колебайте и поръчайте този уникален продукт от нас на по-добра цена.