4.4 15
Брандове Nike
Код на продукта: 315123-111
Наличност: В наличност
192.00лв. 229.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Кецове Nike Air Force 1 Mid 07 в красив бял цвят


Харесва Ви да носите кецове за разходка през свободното време? Предпочитате да си закупите доказано оригинални спортни обувки? Почитатели се на един от най-популярните брандове, а именно Nike?

Discount Mania Ви предлага Nike Air Force 1 Mid 07. Те са комбинация от свеж външен вид с класически детайли и акценти.

Това, което прави с отлична здравина горната страна е качествената естествена кожа. Върху предната област над пръстите са добавени малки перфорации, които подпомагат обръщението на въздуха и вентилацията. За по-комфортно прилягане, вътрешността е добре облицована с текстилна подплата.

Междинната подметка AirMax е с лека омекотяваща пяна, за да подобри удобството по време на носене и редуциране на натоварването.

Солидният релеф на подметката увеличава сцеплението с терена, както и здравината. Шевовете допълнително подсилват и набавят издръжливост.

Защо тези кецове са перфектна покупка:

- първокласните материали и масивната изработка подпомагат да се осигури дълга експлоатация;

- средно висок профил прави конструкцията по-стабилна, а чрез велкро закопчаването в горната част можете плътно да затегнете обувките около глезените;

- отлична цена от нашия онлайн магазин.


Кецовете Nike са идеални за свободното време

Ако искате нов чифт спортни обувки, който създава приятно усещане, лекота и омекотяване, то този модел е чудесно решение. С него ще си осигурите важните качества, които да подпомогнат за комфорта и удобството през ежедневието.