4.2 12
Брандове Kappa
Код на продукта: 242353-1116
Наличност: В наличност
47.40лв. 70.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки маратонки Kappa Gizeh


Обичате ли да носите комфортни маратонки, направени от дишащи и леки материали? Прекарвате дълго време навън и са Ви нужни спортни обувки, които да не убиват и да са достатъчно комфортни за ежедневието? 

Discount Mania Ви предлага Kappa Gizeh. Те са идеално съчетание между удобство, мекота и гъвкавост.

Горната им лицева страна е почти изцяло направена от мрежест и много еластичен текстил. По този начин от Kappa са постигнали комбинация между добро прилягане и вентилация. Поради тези качества моделът е подходящ и за по-топло време, както и за спорт.

Вътрешната страна е леко подплатена с приятна текстилна материя. Издаденият елемент при петата ще Ви спомогне за по-лесно събуване, както и обуване.

Подметката създава контраст, благодарение на това, че е в бял цвят. Така се повишава атрактивността на дизайна, както и неговата популярност.

Това, че спортните обувки са с нисък профил допринася за допълнителните предимства, които са:

- по-свободни движения;

- добра и стабилна структура.


Каква е подходящата употреба на модела

Той е предназначен за свободното време, както и за по-леки тренировки. Визията му позволява да го съчетавате с по-непринудено ежедневно облекло или спортен екип.

Ако искате модерни спортни обувки от Kappa на достъпна цена, то ние сме убедени, че тези със сигурност без проблем ще се впишат във Вашата спортна визия.