4.8 5
Брандове Nike
Код на продукта: DMBA5274-627
Наличност: В наличност
49.00лв. 55.00лв.

Количество:

Оригинална розова раница Nike Classic North Solid


Търсите ли нова маркова спортна чанта, идеална за фитнес или за училище и ежедневието? Предпочитате модели в нежни розови цветове? Искате да си вземете топ продукт от Nike на по-достъпна цена?

Ние имаме чудесно предложение за Вас и по-точно прекрасна раница от колекцията на известния и популярен производител. Този забележителен модел е с уникален и модерен дизайн, както и с перфектно разпределение на пространството и множество отделения, в които да прибирате вещите си на сигурно място. 

Основни характеристики:

- два големи, два странични джоба и един по-малък в предната част, които се закопчават лесно и удобно с помощта на ципове;

- дръжка на горната страна;

- комфортни и меки презрамки, които могат да бъдат регулирани, за да се постигне възможно най-добро прилягане.

Размери: 45 см. х 30 см.

Състав: полиестер.


За какво е предназначена Nike Classic North Solid 

Очарователната раница от Nike е превъзходен избор за ежедневието, за фитнес и спорт или за училище. В нея спокойно можете да прибирате предмети си, благодарение на практичното разпределение на пространството. Изработката е изключително качествена и здрава, което дава гаранция и за по-продължителния експлоатационен период. За това не се колебайте, а още днес си поръчайте този стилен модел от онлайн магазин Discount Mania.