3.8 7
Брандове Asics
Код на продукта: T7B3N-9790
Наличност: В наличност
204.00лв. 287.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Оригинални мъжки маркови маратонки Asics

Asics Gel-Cumulus 19 са идеалните обувки за тренировка

Търсите ли си подходящи маратонки за спорт? Искате марков и много качествен модел? 

Discount Mania предоставя на вниманието Ви Asics Gel-Cumulus 19.

За да бъде произведен този впечатляващ модел, в него са вложени следните технологии:

- походката е с по-добра ефикасност чрез IMPACT GUIDANCE SYSTEM;

- в междинната подметка FLUIDRIDE® MIDSOLE се грижи за оптималното омекотяване и връщане на енергия за по-голям комфорт;

REARFOOT AND FOREFOOT GEL® TECHNOLOGY CUSHIONING SYSTEMS - технологии базирани на вид силикон, поставен в междинната подметка в областта под пръстите и петата;

- GUIDANCE TRUSSTIC SYSTEM™ с интегрирана Guidance Line® осигуряват натурално движение на крака и въздействие върху усукването;

За допълнителния комфорт във вътрешността има поставена ComfortDry Sockliner. Стелката има охлаждащо и омекотяващо действие.

Seamless Construction и Discrete Eyelets осигуряват добро прилягане и значително по-високо ниво на удобство.

Във външната страна са използвани безшевни текстил и синтетика. За да бъде постигната добра вентилация, способства здравата текстилна материя. От текстил е направена и вътрешната подплата.

За да бъде подметката с повишено сцепление и сигурност, е направена от солидна гума. Гъвкавите канали служат за повече подвижност.

За какво са подходящи спортните обувки от Asics

Перфектен модел за всеки, който обича да спортува. Бягането, упражненията във фитнеса и разходките в ежедневието ще са с повишена степен на удобство.

От Асикс са се постарали да направят много устойчиви и стабилни маратонки, който Discount Mania Ви предлага на по-разумна цена.