4.4 5
Брандове Asics lifestyle
Код на продукта: HN7A0-9001
Наличност: В наличност
96.00лв. 140.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Черно-бели мъжки маратонки Asics Curreo II 


Когато си избирате нови спортни обувки, винаги държите те да бъдат маркови? Търсите си класически и изчистен модел? Предпочитате висококачествен спортни продукти, пред репликите и ментетата?

Магазин Discount Mania Ви предлага маратонки на Asics lifestyle, с които винаги ще се чувствате удобно и приятно. В качествената им изработка са вложени престижни материали, за да осигурят не само по-продължителна експлоатация, но и отличен спортен стил.

В горната част на модела са използвани олекотени синтетика и текстил. Съчетанието им осигурява мекота, отлична вентилация и изключителна здравина. Вътрешността от текстил също е дишаща и създава охлаждащо и приятно усещане.

Подметката осигурява добра поддръжка за стъпалата, комфорт и гъвкавост, защото е направена от издръжлива и стабилна гума.

Основните предимства на спортните обувки Asics lifestyle са:

- превъзходен дизайн с модерен и красив външен вид;

- ниско тегло и по-изрязан профил за свободни движения на глезените;

- забележителна цена за 100% оригинален модел от известния японски производител.


За какво са предназначени Asics Curreo II 

Удивителният облик на маратонките ги превръща в перфектни за свободното време и ежедневието. Те се само, че ще осигурят комфорта, от който се нуждаете, но и ще направят визията Ви още по-интересна, стилна и актуална.