4.5 20
Брандове Adidas
Код на продукта: CG5463
Наличност: Неналичен
170.10лв. 199.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамски бели кецове Adidas Superstar W


Харесвате ли модерните бели спортни обувки? Имате ли нужда от нов качествен чифт маркови кецове Adidas? Искате изчистен модел, който да носите в ежедневието?

Ние разполагаме с точния продукт - Adidas Superstar W. Той освен, че е на супер цена притежава и много предимства, който го правят отличителен и красив. С гладката горна кожена част и синтетичен елемент при пръстите, тези дамски обувки са верни на автентичния ретро дизайн на модела.

Външната страна е от естествена кожа, която придава здравина и изтънченост. Ивиците, както и детайла при петата са направени в женствен металически цвят, който допринася за възхитителната визия. Синтетиката в предната част притежава не само функция да разнообразява дизайна, но и гарантира повече издръжливост.

Вътрешната страна също е произведена от естествена кожа. 

Тези спортни обувки от серия Adidas Originals разполагат и с OrthoLite вътрешна стелка. С нейна помощ ще се насладите на допълнителна мекота и комфорт.

Подметката е шита и направена от солидна гума. 

Защо да си закупите тези кецове от Discount Mania:

- ние предлагаме оригинални продукти, а не реплики или ментета;

- качеството на материалите, както и първокласната изработка допълнително удължават експлоатационния период.


С какво да ги съчетаете

Поради класическият бял цвят, този модел можете без проблем да комбинирате с всяко спортно или ежедневно облекло. С тях ще си осигурите модерен аутфит, който ще привлича вниманието и погледите.