3.0 25
Брандове Adidas
Код на продукта: BA8019
Наличност: Неналичен
150.00лв. 189.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Черни мъжки спортни обувки Adidas Powerlift.3.1


Искате ли маратонки, които без проблем ще осигурят стабилност и защита за стъпалата? Предпочитате да си купите марков модел, поради високото качество на изработка и престижните материали? Винаги избирате продукти, които са здрави и издръжливи?

Adidas Powerlift.3.1 са маратонки точно за хора като Вас. които държат на комфорта и стабилността, осигурявани от висококачествените спортни обувки. 

Те са подходящи за вдигане на тежести във фитнеса, защото заедно с изчистения и удобен дизайн, осигуряват също така стабилност и опора за ходилата. Леката синтетична горна част набавя издръжливост и добра поддръжка, докато велкро лентата за закопчаване през средната част на модела способства за перфектно прилягане. Езикът и вътрешността са от текстил, за да предоставят повече мекота и приятно леко усещане.

Предимствата, които маратонките притежават са:

- гарантирано оригинален продукт на известната марка Adidas:

- изработка, която впечатлява със здравина и красив външен облик;

- цена от Discount Mania, на която трудно можете да устоите.

Подметката на този модел определено е много устойчива при интензивна употреба и няма да се захаби или изтърка бързо и спомага за повече стабилност и създава подкрепа.


За какво са предназначени

Adidas са произвели различни и стилни маратонки, на които можете да разчитате по време на ежедневни тренировки или за свободното време. Без съмнение те ще предоставят удобство и мекота, докато вдигате тежести във фитнеса или се разхождате навън.