4.7 6
Брандове Adidas
Код на продукта: DB0646
Наличност: В наличност
82.80лв. 114.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки спортни обувки Adidas Lite Racer


Искате ли маратонки, на които да можете винаги да разчитате в ежедневието си или по време на тренировка? Търсите модел с топ качество на известен производител, но и да е с по-достъпна цена?

Discount Mania има перфектното предложение към Вас, а именно прекрасен модел от Adidas. Марката е изключително популярна в световен мащаб и неведнъж се е доказала пред своите потребители като символ за надеждност и престижност.

Този превъзходен продукт е изработен от олекотени материали, които включват мек мрежест текстил и синтетика. Така маратонките са едновременно дишащи и удобни, но и предоставят необходимата стабилност, докато се разхождате или спортувате. Подметката им е достатъчно солидна и издръжлива, за да поддържа вашето темпо и да осигурява добро сцепление с пътя, както и подходяща гъвкавост.

Сред чудесните преимущества на обувките трябва да посочим следните характеристики:

- антибактериална стелка OrthoLite във вътрешността, имаща също така и свойството да помага в управлението и абсорбирането на влагата;

- много приятна и лека ниска конструкция, благодарение на която се предоставя отлична мобилност и свобода на движение;

- класически дизайн във винаги модерен черен цвят.


За какво са най-удобни Adidas Lite Racer

Маратоните от бранда Adidas са предназначени за носене в ежедневието или при спорт. Те са изключително подходящи и комфортни, както за ходене, така и за по-леки тренировки.