4.2 16
Брандове Adidas
Код на продукта: S99967
Наличност: Неналичен
34.80лв. 50.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Маркова спортна раница Adidas Linear Performance Backpack 


Търсите ли достатъчно издръжлива спортна чанта, предназначена за фитнес или училище? В ежедневието си предпочитате удобството на марковите раници, които държат на сигурно място всичките Ви вещи? Винаги си избирате модерни продукти на марки като Adidas?

Discount Mania Ви представя разкошна, актуална и изключително устойчива спортна чанта в класически дизайн, за да я комбинирате с лекота с ежедневното си облекло. Продуктът се отличава с великолепен спортен стил и е изработен от висококачествени материали, осигуряващи и по-продължителен експлоатационен период.

Характеристиките на раницата включват следните предимства:

- практично и голямо основно отделение с цип за сигурно и бързо отваряне и затваряне;

- два по-малки странични джоба, предназначени за бутилки;

- омекотени и чудесно подплатени регулируеми презрамки, на които винаги и без проблем можете да променяте дължина според изискванията си;

- здрава ТРЕ-ламинирана основа.

Размер: 16 см. х 28 см. х 46 см.

Състав: 51% рециклиран полиестер, 49% полиестерна тъкан.


За какво е подходяща Adidas Linear Performance Backpack

Спортната чанта от популярната марка Adidas е направена, за да осигури комфорт в ежедневието Ви, по време на спорт или за училище. Когато прекарвате дълго време навън е изключително важно да можете да носите със себе си всички необходими вещи на защитено и сигурно място, а този модел Ви осигурява именно това. Направете избора си сега и си вземете този разкошен продукт от нашия онлайн магазин на неповторима цена.