3.6 11
Брандове Adidas
Код на продукта: CG4044
Наличност: В наличност
72.00лв. 99.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Сиви мъжки маратонки Adidas Duramo Lite 2.0


Търсите ли си стилни, оригинални и модерни спортни обувки? Винаги взимате маркови модели, поради високото им качество? Предпочитате по-изчистени и лесни за комбиниране с облеклото маратонки?

Моделът на Adidas се характеризира с немалко предимства, които от марката са добавили, за да се осигури комфорт и надеждност всеки път, когато искате наистина удобство в ежедневието или при спорт. Тези предимства са следните:

- омекотяване в междинната подметка, благодарение на EVA пяна, която абсорбира ударите и създава отлично и меко усещане;

- подсилена подметка с AdiWear, с която можете да тичате километър след километър и тя няма да се захаби или износи бързо.

Поради вложените здрави синтетични и текстилни материали за вътрешната и външната страна, маратонките са много стабилни, дават чудесна подкрепа и опора за стъпалата. Мрежестите текстилни панели добавят гъвкавост и вентилация, докато синтетиката способства за допълнително устойчивост.


За кого са подходящи 

Adidas Duramo Lite 2.0 са идеалните спортни обувки за всеки, който спортува, защото предоставят всички необходими качества за по-приятна и ползотворна тренировка. 

От Adidas са се постарали да направят модела така, че винаги да можете да го комбинирате, както с анцуг, така и с дънки и тениска. За това ако и Вие имате нужда от здрави маратонки на разумна цена, то тогава не пропускайте това предложение от Discount Mania.