4.5 8
Брандове Adidas
Код на продукта: BY4179
Наличност: В наличност
123.00лв. 164.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Сиви мъжки маратонки за баскетбол Adidas

Adidas Dual Threat 2017 са идеални за баскетболното игрище

Любимият Ви спорт е баскетбол? Обичате да играете с приятелите и отбора в свободното време? Трябват Ви обувки, с които да имате сигурност, когато спортувате или в ежедневието?

Adidas Dual Threat 2017 са перфектно съчетание от здрави материали и удобна конструкция.

Маратонките са изработени от синтетичен материал и текстил. Текстилът осигурява добра циркулация на въздуха, докато синтетиката дава структурираност. Вътрешната страна разполага с омекотена и плътна подплата.

Високата конструкция около глезена е подплатена с лека пяна, за допълнителен комфорт и добро прилягане. Езикът е изработен от мрежеста материя за повече мекота. Връзките позволяват да затегнете толкова маратонките, колкото е необходимо за прецизно прилягане.

SprintFoam анатомично формована подметка. Тя е направена с кръгова шарка, която осигурява оптимални сцепление с настилката, което е от ключова важност по отношение на сигурността. 

Защо да купите тези маратонки за баскетбол от Discount Mania:

- достъпна цена за доказано качество от Adidas;

- издръжливост и устойчивост, на който можете да разчитате;

- дълъг период на експлоатация.

За кого е Adidas Dual Threat 2017

Маратонките за баскетбол на познатата на всички ни немска марка са подходящи за всеки, който има нужда да се чувства сигурен във всяко свое движение на игрището. Също така този модел е идеален и не само за ценителите на баскетболната игра. Те са много удобни и комфортни, а техният дизайн ги прави чудесен избор и за ежедневието. 

От Адидас са произвели едни впечатляващи спортни обувки, който ще Ви изумят със своите качества, а ние сме убедени, че ще бързо ще се превърнат в любимите ви маркови маратонки.