4.4 6
Брандове Adidas
Код на продукта: DB1759
Наличност: В наличност
102.00лв. 139.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Светли мъжки маратонки Adidas Cosmic 2 


Трябват ли Ви свежи и леки спортни обувки? Търсите си модел, който да е гъвкав и качествен? Предпочитате спортни стоки с гарантиран произход и на по-ниска цена?

Discount Mania Ви представя точно такъв модел от колекцията на известната марка Adidas. Направени със стил и усет към всеки отделен детайл, тези обувки несъмнено ще Ви допаднат.

Изчистената външна част е от много мек и дишащ текстил, като същевременно синтетичният материал при петата стабилизира и подобрява комфорта. Вътрешността удобно покрива стъпалата с лека мрежеста подплата.

В разработването на модела са вложени не малко подобрения и технологии, сред които са:

- OrthoLite стелка, която не само омекотява, но и притежава антибактериална функция;

- CloudFoam междинна подметка, създаваща отлична мекота по време на тренировка и разходка, което ще подпомогне да се редуцира голямото натоварване и ударите за стъпалата;

- специализирана подметка AdiWear, която издържа на интензивно натоварване и така значително увеличава устойчивостта на изтъркване или захабяване.


За каква употреба са най-подходящи Adidas Cosmic 2 

Маратонките Adidas са произведени за всеки, който си има нужда от здрав и качествен модел, на който да разчита по време на спорт или за ежедневието. Семплият, но стилен дизайн ще придаде перфектен завършек на всяко спортно или по-всекидневно облекло.