4.4 15
Брандове Adidas
Код на продукта: DB0452
Наличност: В наличност
144.00лв. 199.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Спортни дамски обувки Adidas Cloudfoam Ultimate


Изключителен комфорт и дизайн, който вдъхновява и впечатлява - това са маратонките Adidas Cloudfoam Ultimate. От компанията са се постарали да създадат този модел за дамите, които държат на модерния спортен стил. 

Горната страна на тези уникални маратонки е съставена от много приятен мрежест текстил, който ще позволи непрекъснато обръщение на въздуха и така предоставя отлична вентилация. Подплата за вътрешната част е от лек плат, който ще прилегне перфектно към стъпалата и така предоставя необходимия комфорт при спорт и разходки.

За идеалната мекота на спортните обувки подпомагат следните подобрения:

- CloudFoam стелката ще се приспособи към индивидуалната форма на стъпалата и ще ги обгърне с комфорт;

- междинна подметка CloudFoam предоставя супер мекота при всяко едно обуване;

Подметката на модела представлява прекрасен баланс между гъвкавост и здравина. Разработена от издръжлива гума с релеф, която не се захабява бързо и предоставя стабилност и добро сцепление.


За каква употреба са маратонките Adidas

Те със сигурност ще се харесат на всяка дама, която се нуждае от комфорт, лекота и подкрепа през времето за тренировки, тичане или ежедневието. Благодарение на качествената изработка от Adidas са осигурили не само издръжливост, но и дизайн, който се отличава със своя стил и красота. 

В онлайн магазин Discount Mania можете да откриете огромна колекция от модели на немската марка и то на най-добрата цена.