4.5 19
Брандове Adidas
Код на продукта: S94517
Наличност: В наличност
30.00лв. 59.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжка оригинална тениска Adidas Climachill Tee


Предпочитате ли през лятото да си обличате комфортни и леки дрехи? Искате нова тениска в красив пастелен цвят? Винаги си взимате оригинални модели, а не реплики или ментета?

Ние имаме прекрасно предложение за Вас, а именно уникален модел от популярната марка Adidas. 

За да се чувствате максимално удобно и приятно докато тренирате, от Adidas са вложили в изработването на дрехата технологията ClimaChill, която подпомага да се чувствате по-охладени и създава допълнителен комфорт.

Кройката на синята тениска е достатъчно свободна, но не отпусната, за да можете да се движите свободно и без притеснения. Материята е изключително лека и дишаща и осигурява приятен допир с кожата.

Състав: полиестер.


За каква употреба е Adidas Climachill Tee

Дрехата е предназначена за тренировки в зала, спорт на открито и за свободното време. С нея със сигурност ще се чувствате добре докато изпълнявате любимите си спортни дейности и ще се насладите на комфорт през горещото лятно време. 

От немския бранд са вложили в разработването на модела технологии, които да предпазват тялото, да го запазят сухо и охладено. В допълнение ще подчертаем, че качеството е високо, което означава и по-дълъг експлоатационен живот.

Ако искате оригинална тениска Адидас на по-ниска цена, то не бива да пропускате предложението на Discount Mania, защото ние сме повече от убедени, че ще бъдете доволни от покупката.