4.6 15
Брандове Adidas
Код на продукта: CM7471
Наличност: В наличност
144.00лв. 199.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки маратонки за туризъм Adidas AX2 CP


Обичате ли дългите походи в планината сред природата? Винаги си избирате възможно по-удобни и подходящи за разходка спортни обувки? Предпочитате доказано качествените модели на Adidas?

Discount Mania Ви предлага топ модел от известната и позната спортна марка, с който всяка крачка е по-сигурна и стабилна. Изработени от престижни материали и благодарение на вложените подобрения и технологии, тези обувки със сигурност ще оправдаят всяко Ваше очакване.

Можем да отбележим следните предимства, които маратонките притежават:

- ClimaProof представлява лека и непропускаща вода мембрана, която защитава стъпалата от неприятните климатични условия, но същевременно е дишаща и гъвкава;

- за по-висока безопасност от подхлъзване и неприятни инциденти от Adidas са разработили подметката с Traxion System. Дебелият и стабилен грайфер спомага за създаването на отлично сцепление от терена, като също така е устойчив на захабяване и изтъркване.

Предната част при пръстите е допълнително подсилена, както и зоната на петата. Вложените синтетични и текстилни материали осигуряват повече защита и подкрепа.


За кого са подходящи Adidas AX2 CP

Тези туристически маратонки са прекрасни за всеки, който държи на комфорта докато се разхожда в планината. Удачен избор са и за ежедневна употреба, защото притежават топ качество, но освен това са и на супер цена.