4.6 19
Брандове Adidas
Код на продукта: AF5081
Наличност: В наличност
36.00лв. 89.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Детско-юношески стоножки Adidas Ace 16.4 TF J 


Вашето дете обича ли да играе футбол? Време е да купите нови стоножки, които са подходящи точно за този спорт? Предпочитате да бъдете сигурни, че взимате 100% оригинални обувки от Adidas?

На феноменална цена Discount Mania Ви предлага топ детско-юношески модел, който да осигури при всяка тренировка повече удобство, стабилност и подкрепа.

Тези футболни обувки са проектирани с интересен дизайн, който съчетава различни ярки цветове за по-атрактивна и запомняща се визия. Външната част предоставя отличен контакт с топката, защото е от лека и издръжлива на натоварване синтетична кожа. Вътрешността е мека и приятна, за да предостави на стъпалата удобство при спорт и тренировка.

Специализираната подметка е характерна за този тип обувки и предоставя по-добро сцепление на изкуствено игрище. Така се намалява възможността от неприятно подхлъзване или падане в най-неподходящия момент.

Защо да вземете Adidas Ace 16.4 TF J:

- те са с гарантира и сигурен произход;

- при нас са оригинални, а не реплика;

- изработката им е качествена и в нея са включени здрави и олекотени материали.


За кого са подходящи

Стоножките от немската компания Adidas са чудесни за децата и юношите, които са привърженици на популярната футболна игра. С тях те могат да спортуват с повече комфорт и лекота.