3.3 18
Брандове Adidas
Код на продукта: DB1731
Наличност: В наличност
102.00лв. 139.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Оригинални сиви маратонки Adidas 8K


Обичате ли да си взимате маркови спортни обувки от популярни производители? Винаги избирате красиви и удобни модели? Предпочитате комфорта и качеството?

Discount Mania Ви представя маратонки, които са точно за Вас. Този модел от Adidas е направен с усет дори и към най-малкия детайл, за да предоставят на своя собственик мекота и стабилност при спорт или разходка.

Лицевата част на спортните обувки идеално комбинира мрежест плат с велурени наслагвания. Текстилната материя ще подобри и подпомогне за създаване на по-добра вентилация, докато велурът създава по-добра структура и стабилност. От вътре са покрити с плътен слой текстил, който придава допълнително лекота и приятно усещане.

EVA междинна подметка подпомага за осигуряване на повече мекота. Така докато спортувате или се разхождате ще се чувствате още по-добре и по-комфортно.

Подметката е олекотена, но направена от достатъчно издръжлива на изтъркване гума. Релефът способства за по-добро сцепление и сигурност на пътя.

Отличителните черти във външния вид на модела включват:

- контрастни бели ивици от трите страни;

- красив жълт акцент при петата, който прекрасно завършва спортната визия;

- ниска конструкция за повече свобода при движение.


За какво са предназначени Adidas 8K

Този топ модел на немския бранд Adidas е отлично попълнение към всеки спортен стил на обличане. С него можете да извършвате по-леки тренировки, както и да се разхождате в ежедневието. Не пропускайте нашето отлично предложение и си вземете оригиналните маратонки на топ цена.