4.5 20
Брандове 4F
Код на продукта: H4Z17-KUDN001BLK
Наличност: В наличност
99.00лв. 145.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамско черно яке 4F

4F Women's Ski Jacket се характеризира със запазване на топлината и високо качество на изработка

Харесвате ли зимните спортове? Имате нужда от стабилна връхна дреха, която да предпазва от лошите климатични условия през зимата? 

Discount Mania Ви предлага 4F Women's Ski Jacket. С това яке ще имате необходимата топлина и уют, от който се нуждаете през студените дни.

Използвани технологии в модела:

NeoDry 3000 membrane - представлява защитна мембрана от дъжд и вятър, като същевременно осигурява и вентилация;

- 4FShell technology - запазва оптимален баланс на температура на тялото, като по този начин осигурява протекция от лоши климатични условия;

DWR technology водонепропусклив материал използван при основният цип, за да защити от навлизане на влага отвън.

Якето се закопчава от долу до горе с цип, който разполага с предпазен елемент под брадичката, предотвратяващ възможни раздразнения. Двата странични джоба се закопчават с цип.

Спортното яке има и допълнителен джоб, намиращ се на левия ръкав. Маншетите на двата ръкава могат да се регулират чрез велкро.

Яката на модела е висока и комфортна. Качулката може да бъде добре пристегната около главата, за да не се допусне влага или вятър.

Състав: полиестер.

За кого е предназначено якето 4F Women's Ski Jacket

Моделът е подходящ за есенно-зимния сезон. От 4F са осигурили качествени материали за изработка, както и технологии, което предпазват от вятър, дъжд и сняг. 

Ако си търсите марково яке, което да топли и е непропускливо, но да бъде и на достъпна цена, то това е идеален модел. С него можете да практикувате любимите си спортове или да си осигурите удобство и уют за всеки студен ден.